Снимка БулфотоРаботата по разследването на хакерската атака срещу НАП продължава с нестихващ

...
Снимка БулфотоРаботата по разследването на хакерската атака срещу НАП продължава с нестихващ
Коментари Харесай

Димитър Петров: Работата по разследването на хакерската атака срещу НАП продължава

Снимка Булфото

Работата по следствието на хакерската атака срещу НАП продължава с неотслабващ порив. Това съобщи административният началник на Специализираната прокуратура Димитър Петров по време на чуване във Временната анкетна комисия за хакерската офанзива, съобщи вести.бг.

" Към сегашния миг не може да твърдим, че досъдебното произвеждане е в своя начален стадий. Имаме още работа. Към сегашния миг се проучват всички събрани досега доказателства, посредством осъществяваните претърсвания и обвързваните с тях изземвания. Назначени са голям брой механически експертизи ", сподели още той.

`Искана е информация от държавни институции, които са били жертва на този вид офанзива на тази група лица. Работата продължава, ревизират се разнообразни тези, свързани с изнесените от очевидците по делото условия. Свидетелите, които са били жертва на дейностите на групата. Това е информацията, която имаме “, добави Петров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР